Arad

 Va veni un timp în existență (dacă nu s-a întâmplat deja) în care poate fi util să vorbești cu un individ în aer liber, cu obiective, care va trata o problemă. Un psihoterapeut este priceput să vă ajute să vă împuternicească să găsiți soluții la dilemele existenței voastre și să vă permită să vă trăiți un mod plăcut de viață.


Un psihoterapeut este un profesionist calificat, în domeniul sănătății intelectuale, capabil să diagnosticheze și să abordeze infecția intelectuală și pregătit să Arad vă ajute să creșteți percepția non-publică, să faceți față dilemelor existenței, să remediați problemele și să vă îmbunătățiți relațiile. Există multe tipuri de psihoterapeuți, așa că cum sări peste alegerea celui mai bun al tău?


În primul rând, trebuie să te bucuri de ceea ce ai putea avea încredere terapeutului, împreună cu gândurile și sentimentele tale cele mai intime. Ar trebui să dea dovadă de temperatură caldă și empatie. Ea trebuie să fie profesionistă în ascultare și să fie dispusă să ofere compasiune, să arate autenticitate și, sperăm, să aibă un sentiment de umor. Psihoterapeuții sunt oameni cu personalități proprii, asemănătoare cu clienții, așa că căutați unul cu care vă conectați - unul despre care considerați că vă înțelege pe dvs. și scenariul dvs. particular.


Psihoterapeuții vor avea fie o înțelegere, fie un doctorat. Căutați inițialele M.S. (atrageți aproape de cunoștințe tehnologice), M.A. (master în arte), doctorat (doctorat în filozofie), PsyD (doctorat în psihologie), ARNP (asistent medical specializat avansat) sau MD (medic clinician). Alte inițiale din spatele apelului terapeutului implică licență. Acestea constau din LMFT (căsătorie certificată și cercul de rude terapeut), LCMFT (căsătorie medicală certificată și cercul de rude terapeut), LSCSW (angajat medical profesional licențiat), LMLP (diplomă de psiholog certificat de master) sau LPC (consilier expert certificat) .


Pe lângă licențe, psihoterapeuții vor avea de obicei specialități. De exemplu, unii, cum ar fi terapeuții pentru căsătorii și cercul rudelor, au o educație mai mare decât maximă în relații. Prin urmare, MFT-urile preferă adesea tablourile cu mai mulți cumpărători în cameră la un moment dat. Formarea altora se bazează în primul rând pe tratamentul individual. Prin urmare, unii terapeuți doresc să afle ce este greșit la individul afectat (anxietate, melancolie, durere și multe altele), în timp ce alții caută ce este în neregulă între ființele umane în relații (război, probleme de schimb verbal, probleme de limită). , si asa mai departe.). Psihologii efectuează teste mentale, chiar dacă asistentele medicale de psihiatrie și psihiatrii pot prescrie medicamente. Țineți cont de aceste variații de puncte puternice, chiar dacă vă gândiți la ce terapeut este extrem de bun pentru dvs.


Majoritatea psihoterapeuților au o prezență pe internet în zilele noastre. Și fiecare contractează cu grupuri de acoperire unice pentru a oferi servicii pentru clienți. Prin urmare, un loc logic pentru a începe în timp ce căutați un terapeut este directorul online al organizației dumneavoastră de asigurări medicale clinice. Citiți mai multe profiluri pentru a recunoaște filozofia teoretică a fiecărui terapeut și educația sa precisă. Sunați-i pe cei pe care i-ați urmărit este probabil o potrivire uimitoare și întrebați în cazul în care oferă o sesiune neînchisă pentru a alege mai bine recuperarea sănătoasă. Consultați site-ul web privat al fiecărui terapeut pentru mai multe statistici. Toate aceste studii pot părea, de asemenea, o problemă, cu toate acestea, alegerea terapeutului de calitate pentru tine este vitală, deoarece, după ce vei începe cu un terapeut, vei găsi o problemă mai degrabă să începi și să repeți. povesti cuiva nou dacă numărul unu nu face exerciții.


Iată câteva întrebări unice pe care să nu le uiți atunci când alegi un profesionist în sănătatea intelectuală:


Dacă doriți propriul remediu familial, consiliere conjugală, consiliere premaritală, un grup de sprijin sau o evaluare a copilului mic, expertul are specializare și școlarizare în această zonă?

Este terapeutul recunoscut prin consiliul de autorizare al națiunii tale? Cine trage la răspundere pe terapeut?

Terapeutul pare sincer și non-defensiv? Empatică și confortabilă? Fără prejudecăți?

Este terapeutul înclinat să răspundă la întrebări despre metoda lui de îngrijire?

Este terapeutul deschis la intrarea ta, în special în ceea ce privește obiectivele tale pentru remediere?

Pare terapeutul practic și realist în abordarea ei?

Oferă terapeutul dorință, ajutor sau încurajare? Vă simțiți împuternicit să faceți alegeri personale cu privire la stilul dvs. de viață privat?

Îți comunică terapeutul despre cum a evaluat starea ta mentală și visele tale pentru terapie, în plus față de strategiile ei de remediere?

Sunteți liniștit în ceea ce privește aranjamentul prețului--rata de consultanță, acoperire de asigurare, coplata, tehnica de taxare?

Amintiți-vă, terapeuții nu sunt oameni miraculoși; psihoterapia nu este un proces misterios.

Comments

Popular posts from this blog

รับทำเว็บไซต์ e-commerce

Tattoo Studio Stuttgart