Tandlæge i polen

 


Proteser er kunstige ved hjælp af tandteknikere og tandlæger i udlandet. Når tandkødet er helet efter tandudtrækning, tages der først affekt af begge kæber, og der laves gipsmodeller heraf.


Gipsmoden indsættes derefter i en artikulator, det vil sige en syntetisk kæbe med et kæbeled, hvor de naturlige bid- og tyggehandlinger kan efterlignes.

tandlæge i polen

De kunstige tænder laves så i voks, og vokstænderne prøves i munden, inden det er langt helt færdigt. Hvis de ikke er sunde, er det meget let at tygge igen på dette problem. Når du er sikker på, at de er i form, færdiggøres de allersidste tandproteser på tandsundhedscentret i Stettin.


I helt sikkert 1 enkelt besøg på tandsanatoriet i Polen kan du få lavet en hel protese. I løbet af nogle dage vil du få taget markante aftryk, og protesen kan laves gennem tandteknikeren, så din tandprotese passer perfekt til dig. Du vælger selv nuancen. Du vil normalt vælge en urtefarve af emaljen, der passer til din alder.


Undersøgelse, påvirkning og måling for tandproteser i udlandet

Først som tandlæge får du taget et bredt spekter røntgenbillede, og bagefter kommer du tilbage til en grundig forundersøgelse, det er fritaget for pris.


Tandlægen i Polen laver derefter en behandlingsplan for dig, der fortæller dig præcist, hvad der skal udfyldes, og gebyret.

Vi er med dig hele vejen lige her, så du som tandlægerejsende føler dig tvunget og sikker på, at du forstår det hele, før du siger positivt til noget.


Tandlægen vil derefter tage en påvirkning af tandkødet og eventuelle tænder og måle store afstande i munden for at få det førsteklasses match. Herefter er det milevidt tandteknikeren, der laver selve tandprotesen.


Almindelige tandproteser, der er fremragende, tager et par dage at lave, og kan derfor laves på kun én tandlægeoplevelse til Polen.


Tandkød er levende væv, og du kan antage, at det ændrer sig i løbet af din eksistens, desuden kan i forbindelse med vægttab og langvarig infektion også skrumpning af tandkød og kæbeknogle stå op. Når tyggegummiet eller kæbeknoglen krymper, vil den blive aftagende og mindre, og formen vil følgelig blive forfærdelig. Dette kan give anledning til problemer med hver tygning og tale. Hvis protesen nu ikke har en nedslidt protesetand, og alligevel opfylder dine pragtkrav, gør det det muligt at få vintageprotesen re-baseret totalt. Vores tandhospital i Polen gør dette middel fra hverdagen. Prisen for dette er omkring tusinde kr., igen cirka halvdelen af ​​af de danske gebyrer.


En udslidt protese vil jævnligt have et lavt bid, som giver et træt og trist udseende. Dette skyldes nedslidt tandproteseemalje og krympning af tyggegummi eller kæbeknogle.


Ofte kan problemerne løses med en justering af tandprotesen.


Hvis der foretages udtrækning af tænder og aftryk til protesen inde i samme uge, så skal protesen justeres/tilpasses et stykke tid efter hjemkomst, mens tandkødet er helet og hævelsen for længst er overstået!


Er du medlem, eller kan du blive det, kunne du hos forsikring danmark få fat i ca. Fyrre % i tilskud!

Tandlægeinstitutionen i udlandet laver mange aftryk for tandproteser hver 12. måned og har utrolig stor glæde af dette tandlægemiddel. Hvis du som eksempel vælger at have f.eks. Rimelige tandimplantater i udlandet kan du typisk opbevare mindst 50 %. Ring i dag om dit lavpris tandlægemiddel i udlandet.


Den offentlige videnskabelige sygesikring giver ikke længere tilskud til tandproteser, men hvis du er medlem af den private dækning 'Danmark' kan du få tilskud på helt op til 2500 kr.

Comments

Popular posts from this blog

Arad

รับทำเว็บไซต์ e-commerce

Tattoo Studio Stuttgart