HHC květy

 Green Gelato je semeno konopí Royal Queen Seeds, odvozené z mistrovských děl Sunset Sorbet a Scream Thin Mint Girl. Skutečné „gelato“ lze nejlépe vyrobit z hybridu, který vypadá přesně takto, bohatého a účinného tlaku marihuany pocházející z oblasti San Francisco Bay Area, která je odhodlána žasnout.


Green Gelato se stane úžasným indickým dominantním hybridem, který bujně roste, dokud nedosáhne střední délky. Jeho husté a kompaktní květy drží spíše ve shlucích než kompletní základní palice. Poměr květů a listů je proto velmi nadměrný. Když se teplota o kus ochladí směrem k ukončení květu, na jeho poupatech se objeví krásné karmínové tóny.

HHC květy

Pokud se při nasazování interiéru Green Gelato použijí strategie, které zahrnují SCROG, výnos se značně zvýší a bude připraven na sklizeň za 8-9 týdnů.


Feminizovaná semena se prodlužují s dobou svícení a jsou feminizována (99 % žen) až do přepnutí.

Samokvetoucí semínka marihuany zaručují automatické přepnutí rostliny do kvetoucí sekce bez použití úpravy světelné periody, což je méně náročné.

Běžná marihuana se používá k vývoji a šlechtění genetických odrůd.

Rostliny ze semen Regular mají tendenci poskytovat nejen vysoký výnos pro první sklizeň, ale vyrobená semena lze také použít ke kultivaci a pěstování každé další plodiny. Pro ty z vás, kteří chtějí vypěstovat pár plodin nebo více sklizní, jsou pravidelná semena klíčová pro proces kvůli jejich odolnosti a elektřině v jejich výnosu na stabilním základě.


Obyčejná semena jako singulární druhy mohou být také "fúzována" s různými typy za účelem vytvoření nových druhů. Kombinace robustních odrůd konstruovaných z běžných semen může vést k lepším výnosům i při zachování efektivity jedinečných genetických druhů, což z ní dělá slavnou preferenci pro „zkušené“.


Vážení klienti, upozorňujeme, že každé semeno marihuany s obsahem materiálu THC nad 1% má omezeno použití dle příslušných zákonů ČR. Náš e-save World of Seeds prodává semena konopí pro účely sběru nejjednodušší. Nyní nedoporučujeme vysévat nebo pěstovat rostlinu konopí s obsahem vyšším než 1 % THC, a proto neneseme žádnou odpovědnost za špatné zvládnutí.

Comments

Popular posts from this blog

Arad

รับทำเว็บไซต์ e-commerce

Tattoo Studio Stuttgart